TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Braškės • Citrinos sultys • Paprika • Padažai

Braškių džemas su aitriosiomis paprikomis

Jums reikės: 1 kg braškių,
0,5 kg cukraus,
2 vidutinio dydžio aitriosios paprikos,
1 šaukštelis citrinos sulčių.

Gaminimo eiga:
Braškes pertrinti (bet ne visiškai; aš tai dariau "žirafa") sumaišyti su c. sultimis ir cukrumi ir kaitinti iš karto iki užvirimo. Virti 5 minutes, nukaisti ir palikti 5 valandoms.

Supjaustyti aitriąsias paprikas žiedeliais, sudėti jas į džemą, išmaišyti ir vėl virti iki užvirimo, o po to 5 minutes. Palikti 5 valandoms, po to vėl užvirti ir karštą džemą supilstyti į iškaitintus stiklainius. Užsukti ir apversti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą • Pyragai • Įvairūs kiti gėrimai • Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •