TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Braškės
Jums reikės: Braškių.
Gaminimo eiga:
Braškės yra labai sultingos uogos, tad geriausia jas džiovinti, kai dar yra ne visai prinokusios ir smulkesnės. Džiovinkite šias uogas iki 70 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Nuolat patikrinkite, kaip vyksta kaitinimo procesas, nes uogos gali perdžiūti, o tada jos bus neskanios, kietos.
Džiovintas braškes puikiai panaudosite virdami saldžias sriubas, kompotą, netgi arbatą.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!