TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Braškės

Braškių džiovinimas

Jums reikės: Braškių.

Gaminimo eiga:
Braškės yra labai sultingos uogos, tad geriausia jas džiovinti, kai dar yra ne visai prinokusios ir smulkesnės. Džiovinkite šias uogas iki 70 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Nuolat patikrinkite, kaip vyksta kaitinimo procesas, nes uogos gali perdžiūti, o tada jos bus neskanios, kietos.

Džiovintas braškes puikiai panaudosite virdami saldžias sriubas, kompotą, netgi arbatą.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •