TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Braškės

Braškių šaldymas

Jums reikės: Braškių.

Gaminimo eiga:
Tai geriausias ir mažiausiai laiko užimantis konservavimo būdas.

Uogas nuplaukite, suberkite ant virtuvinio popierinio rankšluosčio ir palaukite, kol viskas nudžius. Tuomet sudėkite braškes į plastiko indelius, patalpinkite į šaldiklį. Uogas galima suberti ir į specialius polietileno maišelius su spaustukais.
Atšildytas uogas skanaukite su blyneliais, desertais, naudokite padažams gaminti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •