TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Braškės Obuoliai Uogienės
Jums reikės: 1kg braškių,
1kg, cukraus,
1stiklinė obuolių sulčių.
Gaminimo eiga:
Braškes suberti į nesvyklantį puodą, užpilti iš cukraus ir obuolių sulčių išvirtu karštu sirupu ir užvirinti. Pamaišant ir nugraibius putas uogienę virti ~30min, virti ant silpnos ugnies. Galima įberti šiek tiek cinamono.
Paruoštą uogienę supilame į stiklainius.
Baigiant virti uogienę, šiek tiek sirupo įpilti į lėkštę, jeigu ims stingti - uogienė išvirusi.
Braškių uogienę galima virti ir su medumi, ji bus labai kvapni.
Braškes galima virti su rabarbarais, avietėmis, žemuogemis ir kitomis uogomis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!