TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Kopūstai • Faršas • Kiauliena • Jautiena • Kiaušiniai • Briuselio kopustai • Sriubos

Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Jums reikės: 300 g kopūsto,
100 g maltos jautienos ir 100 g kiaulienos,
2 l mėsos sultinio,
1 kiaušinis,
2 šaukštai petražolių lapelių,
pipirų,
mairūno, druskos.

Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mėsą sudėti supjaustytą ir pakepintą svogūną, kiaušinį, pipirų, mairūno, druskos, gerai išmaišyti.

Iš mėsos suformuoti kukuliukus. Kopūstams baigiant virti, sudėti mėsos kukulius ir virti 10 – 15 minučių. Patiekiant įberti petražolių.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •