TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Kopūstai Faršas Kiauliena Jautiena Kiaušiniai Briuselio kopustai Sriubos
Jums reikės: 300 g kopūsto,
100 g maltos jautienos ir 100 g kiaulienos,
2 l mėsos sultinio,
1 kiaušinis,
2 šaukštai petražolių lapelių,
pipirų,
mairūno, druskos.
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mėsą sudėti supjaustytą ir pakepintą svogūną, kiaušinį, pipirų, mairūno, druskos, gerai išmaišyti.
Iš mėsos suformuoti kukuliukus. Kopūstams baigiant virti, sudėti mėsos kukulius ir virti 10 15 minučių. Patiekiant įberti petražolių.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!