TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Brokoliai • Svogūnai • Krakmolas • Sezamo sėklos • Džiuvėsėliai • Avinžirniai

Brokolių ir avinžirnių kotletai

Jums reikės: brokolių,
avinžirnių,
1 svogūno,
saujelė petražolių,
pagal skonį druskos, pipirų,
1 v. š. krakmolo,
džiuvėsėlių,
sezamo sėklų,
aliejaus kepimui.

Gaminimo eiga:
Proporcijas darau maždaug po lygiai brokolių ir avinžirnių, lyginu ne svorius bet iš akies sutrintų brokolių bei mirkytų avinžirnių krūveles.

Taigi pirmiausiai avinžirnius užpilame šaltu vandeniu ir pamirkome nors 4 valandas, aš dažniausiai užmerkiu vakare - ryte gaminasi.

Po to, mirkytus avinžirnius trintuvo pagalba sutriname. Taip pat, sutriname ir brokolių žiedynus. Ir juos sumaišome, dedame smulkiai supjaustytą svogūną, susmulkintas petražoles, druską bei pipirus ir viską gerai sumaišome, bemaišant įberiame krakmolo ir viskas telieka iškepti.

Formuojame blynelius, juos apvoliojame džiuvėsėlių ir sezamo sėklų mišinyje ir kepame gerai įkaitinatame aliejuje, kol apskrunda iš abiejų pusių ir skanaujame ;)

[Pasidalino: Laima]

M ū s ų  ž o d i s: Labai skanu su.. pagal skonį pasūdytu jogurtu

Taisyti - Papildyti

Skanaus ;)
Brokolių ir avinžirnių kotletai

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •