TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Bruknės • Obuoliai • Uogienės

Bruknių ir obuolių tyrė

Jums reikės: 2 l bruknių,
1,5 kg obuolių,
1,5 kg cukraus,
1 apelsino žievelė.

Gaminimo eiga:
Bruknes su cukrumi virkite ant mažos ugnies, kol ištirps cukrus. Tada sudėkite stambiai sutarkuotus obuolius ir kubeliais supjaustytą apelsino žievelę. Virkite apie 15–20 min. Supilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą • Pyragai • Įvairūs kiti gėrimai • Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •