TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Bruknės Uogienės
Jums reikės: 1 kg bruknių
800 g cukraus
1 stiklinė vandens
gabalėlis cinamono žievelės
2-3 gvazdikėliai
citrinos ar apelsino žievelė.
Gaminimo eiga:
Bruknes perrinkti ir nuplauti tekančio vandens srove.
Jei nepatinka kartokas prieskonis, užpilti verdančiu vandeniu ir 2-3 min. palaikyti.
Paskui vandenį nupilti ir leisti jam gerai nuvarvėti.
Uogas suberti į puodą, užpilti karštu sirupu ir virti ant silpnos ugnies, kol bruknės taps permatomos. Uogienę sukrėsti į stiklainius. Kai atvės ir paviršiuje susidarys plutelė, uždaryti plastmasiniais dangteliais.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!