TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Svogūnai • Actas • Čili pipiras • Marinavimas

Bulgariškai marinuoti svogūnai

Jums reikės: 1 l. stiklainiui:
nedideli svogūnai (iki 3 cm skersmens),
9 juodųjų pipirų žirneliai,
1 nedidelė aitriosios paprikos (čili) ankštis,
4-5 lauro lapeliai,
1 šaukštas druskos.

Marinatui: 9 proc. acto ir vandens (santykiu 1:1) mišinio.

Gaminimo eiga:
Svogūnai nulupami, galiukai nupjaunami ir sudedami į stiklainį. Į tarpus priberiama prieskonių, druskos ir užpilama verdančiu marinatu.

Geresniam stovėjimui, galima vieną ar kelis kartus užpylus marinatą ir palaikius apie 15-20 min, nupilti, užkaisti ir vėl užpilti. Ir tik po to pakartotinų užpylimų užsukti dangteliais. Laikyti reikėtų vėsiai.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •