TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Česnakas Pomidorų padažas Vištienos sultinys
Jums reikės: 4 valg. š. aliejaus,
300 g šviežių bulvių, švariai nuskustų,
3 česnako skiltelių, smulkintų riekelėmis,
1 valg. š. pomidorų tyrės,
1 valg. š. maltų kalendrų,
1 arb. š. Santa Maria aitriųjų paprikų prieskonių,
150 ml vištienos sultinio,
100 ml 35 % riebumo grietinės,
1 valg. š. šviežių kalendrų, petražolių ir kapotų česnakų,
Druskos.
Gaminimo eiga:
Perpjaukite bulves per pusę. Įkaitinkite aliejų keptuvėje storu dugnu, sudėkite bulves ir kepkite apie 23 min. Įdėkite česnaką, pomidorų tyrę, maltas kalendras ir pabarstykite aitriųjų paprikų prieskoniais.
Tada įpilkite sultinį ir virkite ant nedidelės ugnies 30 min., kol bulvės suminkštės. Vėliau sudėkite grietinę ir virkite, kol padažas sutirštės. Paskaninkite druska ir patiekite su šviežiomis žolelėmis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!