TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Varškė Sūris Įdaryti patiekalai
Jums reikės: 8 bulvės,
200 g varškės,
200 g rokforo,
2 šaukštai smulkintų svogūnų laiškų,
maltų baltųjų pipirų,
šaukštelis smulkios druskos,
2 šaukštai sviesto,
2 šaukšteliai rupios druskos,
šaukštelis raudonų saldžiųjų paprikų,
aliejaus.
Gaminimo eiga:
Bulves nuplaukite ir virkite 10 minučių. Varškę ir sviestą ištrinkite, sūrį, svogūnų laiškus susmulkinkite, viską krėskite į dubenį, įberkite druskos ir sumaišykite. Kai bulvės išvirs, kiekvieną perpjaukite pusiau, šaukšteliu išskobkite vidų.
Bulvių puseles įdarykite sūrio mase ir suglauskite po dvi. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros. Formą ištepkite aliejumi, sudėkite bulves, pabarstykite druska, pipirais, paprikomis ir kepkite 10 minučių.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!