TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Pienas Svogūnai Lašiniai Fermentinis sūris Blynai
Jums reikės: 1 kg su lupenomis virtų bulvių,
3 šaukštai sviesto,
1 šaukštelis druskos,
2 šaukštai pieno.
Gaminimo eiga:
Bulves stambiai sutarkuoti ir apibarstyti druska. Ketaus arba neskrundančioje teflonu degtoje keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus sviesto. Kai sviestas nebeputos, porcijomis dėti bulves, išlyginti, apšlakstyti pienu, uždengti dangčiu ir kepti. Kai bulvės šiek tiek apkeps, sumažinti ugnį. Po 15 minučių blynus apversti, supilti likuį aliejų, vėl uždengti dangčiu ir baigti kepti.
Blynai su spirgučiais - 100 g lašinukų supjaustyti mažais gabaliukais, susmulkinti ir sumaišyti su tarkuotomis bulvėmis (tik nesūdyti).
Blynai su svogūnais - Smulkiai supjaustytą svogūną sumaišyti su bulvių griežinėliais. Galima įberti šiek tiek lašinukų kubelių.
Blynai su sūriu - Tarkuotas bulves sumaišyti su 100 g riebaus fermentinio sūrio. Galima įdėti lašinukų arba svogūnų kubelių, šiek tiek pasūdyti.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!