TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Aguročiai Miltai Pienas Apkepai
Jums reikės: 15 vidutinių bulvių;
2 aguročiai;
2 valg. šaukštai aliejaus;
2 valg. šaukštai miltų;
1/4 stiklinės šilto pieno;
druskos ir pipirų pagal skonį.
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame bulves ir aguročius, suberiame miltus, supilame aliejų, pieną, pagardiname druska ir pipirais. Paruoštą masę supilame į kepimo indą išteptą sviestu ar aliejumi ir pašaunam į įkaitintą iki 180C temperatūros orkaitę.
Kepame apie 25-30 min. Iškepusį plokštainį patiekiame su grietine, arba kitu mėgstamu padažu.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!