TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Faršas Morkos Svogūnai Miltai Pomidorų padažas Kiaušiniai Apkepai
Jums reikės: Bulvės (žiūrėti pagal skardos didį),
Kiaulienos faršas apie 500-700g,
Morkos 2vnt,
Svogūnas,
Miltų stiklinė,
Sūris,
Pomidorų padažas,
Prieskoniai,
Kiaušinis.
Gaminimo eiga:
Nulupti bulves, išvirti, kol bulvės virs ant keptuvės pakepinkite svogūną, sutarkuotas morkas, faršą, pabarstykite prieskoniais druska, truputėli pipirų. Kai iškeps, užpilkite kečiupu ir dar apie penkias min. pakepkite. Išvirus bulves, jas supjaustykite grežinėliais.
Bulves ir faršą dėkite ant suteptos skardos sluoksniais, vieną sluoksnį bulvių, vieną sluoksnį faršo, ir taip apie 2-3 sluoksnius.Įdėkite kepti, tada sumaišykite miltus su kiaušiniu ir vandeniu, kad butu nelabai tiršta ir iškarto užpilkite tai ant bulviu. Kepkite kol apskrus, tada apibarstykite sūriu kol išsilidis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!