TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Morkos Svogūnai Kiaušiniai Miltai Apkepai
Jums reikės: 6 didelės nuskustos bulvės,
4 nuskustos morkos,
1 svogūnas,
2 kiaušiniai,
4 v.š. miltų,
0,5 a.š. druskos,
1 a.š. cukraus,
0,5 a.š. pipirų,
1 v.š. smulkintų petražolių,
aliejus ar kiti riebalai.
Gaminimo eiga:
Bulves bei morkas sutarkuojame tarkavimo mašina. Į gautą masę sudedame smulkintą svogūną, kiaušinius, miltus, prieskonius, pora šaukštų aliejaus ir gerai išmaišome. Kepimo indą ištepame riebalais ir supilame bulvių ir morkų masę.
Kepame apie 1 valandą.
Patiekiame tiek su grietine tiek su grietinės ir spirgučių padažu.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!