TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Topinambai Bulvės Morkos Svogūnai Kiaušiniai Miltai Blynai
Jums reikės: ~250 g topinambų,
~250 g bulvių,
1 nedidelės morkos,
nedidelio svogūno,
smulkintų petražolių pagal skonį,
1 kiaušinio,
2 kaupinų šaukštų miltų,
druskos pagal skonį,
pipirų,
aliejaus kepimui.
Gaminimo eiga:
Topinambus, bulves ir morką nusiplauname, nuvalome bei sutarkuojame turima tarka, t.y. stambia burokine tarka ar šiek tiek smulkesne tarka.
Po to, į tarkius sudedame visus likusius paminėtus produktus - smulkiai supjaustytą svogūną, petražoles, įmušame kiaušinį, pasūdome pagal skonį, pipiriukų viską gerai išmaišome bei sudedame miltus ir vėl gerai išmaišome.
Kepame įkaitintame aliejuje.
Valgėme su varškyte, gerai ištrinta su grietine bei pasūdyta pagal skonį.
M ū s ų ž o d i s:
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!