TOP meniu » Receptainė • Bulvių patiekalų receptai • Bulvės • Pupos • Pupelės • Pienas • Miežinės kruopos • Miltai • Sviestas • Kita

Bulvių košė su ankštinėmis daržovėmis

Jums reikės: 4 stiklinės vandens,
250 g baltų pupų arba pupelių (arba 400 konservuotų),
6 bulvės,
jei be mėsos negalite gyventi, gabalėlis virtos mėsos,
2 stiklinės pieno,
stiklinė miežinių miltų arba miežinių kruopų,
100 g sviesto,
3 arbatiniai šaukšteliai druskos.

Gaminimo eiga:
Pupas ar pupeles išmirkyti. Jei jos sausos, mirkyti 8 val., jei šviežios - 4 val. Nuo konservuotų nuplauti aliejų arba pomidorų padažą. Pavirti ant silpnos ugnies.

Nulupti ir supjaustyti kubeliais bulves.

Į puodą sudėti pusiau išvirusias pupas, žalias bulves, supilti pieną. Virti ant silpnos ugnies, kol beveik išvirs, paskui įmaišyti miežinius miltus, vos atskiestais vandeniu, ir baigti virti. Sudėti mėsą, pasūdyti ir valgyti

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams • Kita • Virtiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Apkepai • Paštetas • Padažai • Košės • Blynai • Įdaryti patiekalai • Troškiniai • Kita • Apkepai • Kepiniai • Kepsniai •