TOP meniu » Receptainė Jūros gėrybių patiekalų receptai Bulvės Aštuonkojis Alyvuogės Mišrainės
Jums reikės: virtų bulvių,
200 g marinuotų aštuonkojų,
100 g juodųjų alyvuogių,
2 šaukštų saulėgrąžų aliejaus,
svogūno laiškų,
petražolių,
druskos,
juodųjų pipirų.
Gaminimo eiga:
Bulvės gali būti virtos lupena arba įprastai. Bulves reikėtų supjaustyti skiltelėmis ar kubeliais sudėti į indą, pabarstyti druska, pipirais, užpilti truputėlį aliejaus ir gerai išmaišyti. Jei bulvės šiltos, jas reikėtų atvėsinti.
Marinuotus aštuonkojus supjaustyti stambiais gabaliukais ir suberti ant bulvių.
Sudedate alyvuoges bei smulkiai pjaustytus svogūno laiškus, petražolių lapelius.
Ir viską vėl gerai išmaišote ir viskas salotos paruoštos.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Jūros gėrybės » Padažai Paštetas Troškiniai Įdaryti patiekalai Mišrainės Sriubos Mišrainės Kita
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!