TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Bulvės • Pievagrybiai • Grybai • Svogūnai • Grietinė • Sriubos

Bulvių sriuba su pievagrybiais

Jums reikės: 500 g bulvių,
1 l daržovių sultinio,
250 g pievagrybių,
1 svogūnas,
0,5 stiklinės grietinės,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas miltų,
1 lauro lapas,
2 grūdeliai kvepiančiųjų pipirų,
1 šaukštas smulkintų petražolių,
druskos, pipirų.

Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, nuplauti, supjaustyti, užpilti verdančių sultiniu, įdėti lauro lapą, kvepiančių pipirų ir virti 10 min. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.

Į karštą keptuvę įdėti sviesto ir susmulkintą svogūną,truputi pakepinti ir sudėti supjaustytus grybus, kepti 12 -15 min. Tada įdėti šaukštą miltų, išmaišyti ir dar truputi pakepinti.

Paskui visą keptuvės turinį supilti į puodą kur yra bulvės ir dar virti 15 min. Sriubą užbalinti grietine, paskaninti druska ir pipirais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •