TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Bulvės Pievagrybiai Grybai Svogūnai Grietinė Sriubos
Jums reikės: 500 g bulvių,
1 l daržovių sultinio,
250 g pievagrybių,
1 svogūnas,
0,5 stiklinės grietinės,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas miltų,
1 lauro lapas,
2 grūdeliai kvepiančiųjų pipirų,
1 šaukštas smulkintų petražolių,
druskos, pipirų.
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, nuplauti, supjaustyti, užpilti verdančių sultiniu, įdėti lauro lapą, kvepiančių pipirų ir virti 10 min. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
Į karštą keptuvę įdėti sviesto ir susmulkintą svogūną,truputi pakepinti ir sudėti supjaustytus grybus, kepti 12 -15 min. Tada įdėti šaukštą miltų, išmaišyti ir dar truputi pakepinti.
Paskui visą keptuvės turinį supilti į puodą kur yra bulvės ir dar virti 15 min. Sriubą užbalinti grietine, paskaninti druska ir pipirais.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!