TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Burokėliai Rauginti kopūstai Svogūnai Mišrainės
Jums reikės: Virtų burokėlių,
raugintų kopūstų,
svogūnų,
pagal skonį druskos ir citrininių pipirų,
alyvuogių arba mėgstamo aliejaus.
Gaminimo eiga:
Proporcijas darau maždaug 1 dalis tarkuotų burokėlių ir 0,5 dalies raugintų kopūstų. O svogūnų tiek kad nepasimestų visumoje.
Taigi, virtus burokėlius sutarkuojame stambiai. Svogūnus susipjaustome smulkiai. Ir belieka visus produktus sumaišyti, leisti šiek tiek susimaišyti skoniams ir skanauti ;)
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s: mėgstantiems burokėlius ir raugintus kopūstus turėtų patikti greita ir skanu..
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!