TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Burokėliai • Morkos • Svogūnai • Pomidorų padažas • Citrinos rūgštis • Obuoliai • Mišrainės

Burokėlių mišrainė

Jums reikės: 6 kg burokėlių(sverti žalius),
4 kg morkų,
4 kg svogūnų,
0,5 l aliejaus,
0,5 l pomidorų padažo,
2 l obuolių sulčių,
keleto lauro lapų,
truputis kvepiančių ir truputis karčiųjų pipirų,
3 nubraukti šaukštai druskos,
šaukštelis citrinos rūgšties.

Gaminimo eiga:
Burokėlius ir morkas išvirti,atšaldyti, nulupti ir sutarkuoti. Svogūnus pakepinti aliejuje iki geltonumo, tada viską sudėti į puodą,užpilti obuolių sultim ir troškinti 10-15min.

Likus 5 minutėm iki troškinimo pabaigos supilti pomidorų padažą ir sudėti visus prieskonius,nurodytus recepte ir patroškinti penkias minutes. Besitroškinančius sudėti į stiklainius ir užsukti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •