TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Burokėliai • Morkos • Obuoliai • Svogūnai • Mišrainės

Burokėlių, morkų ir obuolių mišrainė

Jums reikės: 4kg burokeliu,
2kg morku,
3kg antaniniu obuoliu,
2kg svogunu,
0,5litro aliejaus,kmynu,pipiru lauro lapelių,
druska pagal skoni.

Gaminimo eiga:
Morkos ir burokėliai išverdami ir supjaustomi arba sutarkuojami su burokine tarka. Svogunai pakepinami aliejuje.

Obuoliai sutarkuojami. Pilama truputį vandens ir visos trys daržovės patroškinama sudėjus prieskonius ir likusius produktus ~20 min. po to karšta masė sukrečiama į iškaitintus stiklainius ir sandariai uždaroma.

M ū s ų  ž o d i s: Gaminom iš 1,5 kg. burokėlių bei maždaug po 750g visų kitų produktų, druskos dėjau 4 kaupinus šaukštus, tačiau kitą kartą gaminant, matyt dėsiu truputį daugiau. Burokėlius ir morkas supjaustėme ir patroškinom apie 10 min., nes jie buvo nepilnai apvirti, po to sudėjom obuolius, visus prieskonius, šiek tiek patroškinom, sudėjom pakepintus svogūnus, druską. Prieš pat baigiant sudėjom petražolių lapelių gerą saują. Mums skanu

Taisyti - Papildyti

Skanaus ;)
Burokėlių, morkų ir obuolių mišrainė

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (1) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •