TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Mėsa • Burokėliai • Grybai • Lepšiai • Bulvės • Pupelės • Džiovinti grybai • Sriubos

Burokėlių sriuba su džiovintais lepšiais

Jums reikės: Pora jautienos kulninės gabaliukų,
0,5 litro švelniai marinuotų burokėlių arba šviežiai tarkuotų burokėlių,
100 g džiovintų lepšių,
200 g bulvių,
100 g pupelių,
Druska, pipirai, trinti lauro lapeliai, 50 g šviežių krapų, 50 g šviežių petražolių lapų.

Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus pamerkiame 12 valandų.

Mėsą dedame į šaltą vandenį, užviriname, viriname 1 valandą. Pusvalandžiui nuo virimo pradžios praėjus sudedame pupeles, po valandos virimo sudedame smulkiai supjaustytas bulves ir burokėlius, sudedame supjaustytus grybus.

Užvirus palaikome 15 minučių, įdedame druską ir prieskonius. Išjungę 5 minutes palaikome įsigerti prieskoniams.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •