TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Mėsa Burokėliai Grybai Lepšiai Bulvės Pupelės Džiovinti grybai Sriubos
Jums reikės: Pora jautienos kulninės gabaliukų,
0,5 litro švelniai marinuotų burokėlių arba šviežiai tarkuotų burokėlių,
100 g džiovintų lepšių,
200 g bulvių,
100 g pupelių,
Druska, pipirai, trinti lauro lapeliai, 50 g šviežių krapų, 50 g šviežių petražolių lapų.
Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus pamerkiame 12 valandų.
Mėsą dedame į šaltą vandenį, užviriname, viriname 1 valandą. Pusvalandžiui nuo virimo pradžios praėjus sudedame pupeles, po valandos virimo sudedame smulkiai supjaustytas bulves ir burokėlius, sudedame supjaustytus grybus.
Užvirus palaikome 15 minučių, įdedame druską ir prieskonius. Išjungę 5 minutes palaikome įsigerti prieskoniams.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!