TOP meniu » Receptainė • Makaronų patiekalų receptai • Faršas • Svogūnai • Grietinėlė • Fermentinis sūris • Įdaryti patiekalai

Cannelloni makaronai grietinėlės padaže

Jums reikės: makaronai,
malta mėsa,
1 svogūnas,
pipirai ir/ar kiti prieskoniai mėsai,
druska.

Padažui: 1 svogūnas;
2 v.š. sviesto;
1 v.š. miltų;
1 v.š. garstyčių (nebūtinos);
200 ml grietinėlės;
tarkuoto sūrio;
druskos;
žalumynų.

Gaminimo eiga:
Į maltą mėsą sudedi smulkiai supjaustytus svogūnus, prieskonius, druską, ir gerai išmaišyti. Gerai prikišti į nevirtus cannelloni makaronus ir išdėlioti kepimo inde, taip, kad vienas su kitu nesiliestu (išsiplečia kepimo metu).

Padažui keptuvėje ištirpinti sviestą ir pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną. Suberti miltus ir pakepinti maišant 1 minutę. Sudėti garstyčias, supilti grietinėlę ir užvirti. Padažu užpilti įdarytus makaronus, pasūdyti, pabarstyti sūriu ir žalumynais. Jeigu padažo per mažai ir makaronai neapsemti, pripilti verdančio vandens ar sultinio. Kepti orkaitėje 20-25 minutes.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Makaronai » Padažai • Troškiniai • Mišrainės • Apkepai • Įdaryti patiekalai • Kita • Sriubos •