TOP meniu » Receptainė Makaronų patiekalų receptai Faršas Svogūnai Grietinėlė Fermentinis sūris Įdaryti patiekalai
Jums reikės: makaronai,
malta mėsa,
1 svogūnas,
pipirai ir/ar kiti prieskoniai mėsai,
druska.
Padažui: 1 svogūnas;
2 v.š. sviesto;
1 v.š. miltų;
1 v.š. garstyčių (nebūtinos);
200 ml grietinėlės;
tarkuoto sūrio;
druskos;
žalumynų.
Gaminimo eiga:
Į maltą mėsą sudedi smulkiai supjaustytus svogūnus, prieskonius, druską, ir gerai išmaišyti. Gerai prikišti į nevirtus cannelloni makaronus ir išdėlioti kepimo inde, taip, kad vienas su kitu nesiliestu (išsiplečia kepimo metu).
Padažui keptuvėje ištirpinti sviestą ir pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną. Suberti miltus ir pakepinti maišant 1 minutę. Sudėti garstyčias, supilti grietinėlę ir užvirti. Padažu užpilti įdarytus makaronus, pasūdyti, pabarstyti sūriu ir žalumynais. Jeigu padažo per mažai ir makaronai neapsemti, pripilti verdančio vandens ar sultinio. Kepti orkaitėje 20-25 minutes.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Makaronai » Padažai Troškiniai Mišrainės Apkepai Įdaryti patiekalai Kita Sriubos
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!