TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Alus Miltai Grybai Fermentinis sūris Kepiniai
Jums reikės: Alaus 1 stikl.
Kvietinių miltų pagal poreikį.
Įdarui: 250gr grybų,
prieskonių (mėgstamų),
sūrio.
Gaminimo eiga:
Grybus susmulkinti ir kepti ant stiprios ugnies - tada bus mažai skysčio, ar net visai nebus. Pagardinti prieskoniais. Palikti kad atšaltų.
Sutarkuoti sūri.
Tešlai sumaišom alų su miltais. Miltų reikės tiek, kad tešlą galima būtu iškočioti. Storis apie 0,5 cm. Išspausti apskritimus - ~16 cm.
Toliau dėti grybų įdaro, pabarstyti sūrio, sulenkti ir užspausti atsargiai pirštais. Kraštą pagražinam šakute.
Gilioje keptuvėje arba puode įkaitinti aliejų, dėti čeburekus ir apkepti iš abiejų pusių.
Atsargiai išimti ir sudėti į lėkštę arba kitą indą, uždengti ir taip palikti - čeburekai bus minkštesni.
Gaunasi 4 čeburekai.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!