TOP meniu » Receptainė • Pieno, varškės patiekalų receptai • Sviestas • Pienas • Čedero sūris • Padažai

Čederio sūrio padažas

Jums reikės: 10 g sviesto;
1 š. miltų;
150 ml pieno;
druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų;
40 g brandinto Čederio sūrio.

Gaminimo eiga:
Padažui sviestą ištirpinti, suberti miltus ir maišant minutę pakepti. Palaipsniui supilti pieną ir maišant užvirinti, kad gautųsi vienalytė masė. Nukėlus nuo ugnies įmaišyti tarkuotą sūrį.

Maišyti kol ištirps, galima dar pakaitinti, jeigu sūris neišsilydo.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Desertai • Desertai • Desertai • Kremai • Apkepai • Padažai • Kepiniai • Sriubos • Kita • Kepsniai • Blynai • Sumuštiniai • Mišrainės •