TOP meniu » Receptainė • Bulvių patiekalų receptai • Bulvės • Kiaušiniai • Miltai • Manų kruopos • Sviestas • Virtiniai

Čekiški knedliai

Jums reikės: 1 kg su lupenomis išvirtų bulvių,
1 trynys plius 1 kiaušinis,
6 šaukštai kruopmilčių,
6 šaukštai manų kruopų,
5 šaukštai sviesto,
druskos.

Gaminimo eiga:
Nuluptas bulves sumalti mėsmale. Trinant sviestą su tryniu ir kiaušiniu, palaipsniui dėti bulves, miltus ir manų kruopas, gerai išmaišyti bei išminkyti tešlą.

Formuojami pailgi knedliai, kurie įmetami į pasūdytą verdantį vandenį ir verdami 20 min.

Valgyti su spirgučiais. Galima patiekti prie mėsos arba guliašo kaip garnyrą.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams • Kita • Virtiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Apkepai • Paštetas • Padažai • Košės • Blynai • Įdaryti patiekalai • Troškiniai • Kita • Apkepai • Kepiniai • Kepsniai •

    Grįžti atgal