TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Kiaušiniai Miltai Manų kruopos Sviestas Virtiniai
Jums reikės: 1 kg su lupenomis išvirtų bulvių,
1 trynys plius 1 kiaušinis,
6 šaukštai kruopmilčių,
6 šaukštai manų kruopų,
5 šaukštai sviesto,
druskos.
Gaminimo eiga:
Nuluptas bulves sumalti mėsmale. Trinant sviestą su tryniu ir kiaušiniu, palaipsniui dėti bulves, miltus ir manų kruopas, gerai išmaišyti bei išminkyti tešlą.
Formuojami pailgi knedliai, kurie įmetami į pasūdytą verdantį vandenį ir verdami 20 min.
Valgyti su spirgučiais. Galima patiekti prie mėsos arba guliašo kaip garnyrą.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!