TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Varškė Kiaušiniai Lašiniai Kepsniai
Jums reikės: Kilogramas bulvių,
3-4 bulvės,
300 g. varškės,
1 kiaušinis,
1 šaukštas grietinės,
20 g.lašinukų,
20 g sviesto,
1/2 šaukštelio pelėtrūno,arba mėtų,
druskos.
Gaminimo eiga:
Trečdalį bulvių išverdame, likusias sutarkuojame. Tarkes nusunkiame, skystį neišpilkite, palaukite kol nusitovės krakmolas, jį sudėsite į bulvių masę.
Sumaišome sugrūstas virtas bulves, tarkes bei nusitovėjusį krakmolą, nepamirškite ir pasūdyti. Viską labai kruoščiai išmaišome, kuo geriau bus išmaišyta masė, tuo cepelinai bus skanesni.
Pasiruošiame varškės įdarą - varškė ištrinama, lašinukai paspirginami, sudedamas sviestas, grietinė, kiaušinis, pelėtrūną, arba mėtos ir viskas gerai išmaišoma.
Formuojame cepelinus, paprastai cepelinai su varškės įdaru daromi apvalūs, tačiau tai ne taisyklė :).
Varške įdaromi cepelinai valgomi su sviesto ir grietinės padažu, dar galima pakepinti su svogūnais.
[Pasidalino: Ignė]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!