TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Actas Česnakas Marinavimas
Jums reikės: Česnakų.
Marinatui: 1 litro vandens,
6 šaukštų 9 proc. acto,
po du šaukštus cukraus ir druskos,
10 juodųjų pipirų,
6 - kvepiančiųjų,
3 lauro lapų,
3 gvazdikėlių,
3 cinamono lazdelių.
Gaminimo eiga:
Iš pradžių į puslitrinius stiklainius sudedamos nuvalytos ir nuplautos česnakų skiltelės, užpilamos verdančiu marinatu ir uždengiamos (ne užsukamos) dangteliais. Tuomet reikia kaitinti 7 min. (litrinį stiklainį - 12 min.), užsukti dangteliais.
Stiklainiai apverčiami kol atvės. Laikyti tamsioje ir vėsioje vietoje.
Valgoma kaip ir kitas marinuotas darzoves prie įvairių patiekalų.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!