TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Actas • Česnakas • Marinavimas

Česnakai žiemai

Jums reikės: Česnakų.

Marinatui: 1 litro vandens,
6 šaukštų 9 proc. acto,
po du šaukštus cukraus ir druskos,
10 juodųjų pipirų,
6 - kvepiančiųjų,
3 lauro lapų,
3 gvazdikėlių,
3 cinamono lazdelių.

Gaminimo eiga:
Iš pradžių į puslitrinius stiklainius sudedamos nuvalytos ir nuplautos česnakų skiltelės, užpilamos verdančiu marinatu ir uždengiamos (ne užsukamos) dangteliais. Tuomet reikia kaitinti 7 min. (litrinį stiklainį - 12 min.), užsukti dangteliais.

Stiklainiai apverčiami kol atvės. Laikyti tamsioje ir vėsioje vietoje.

Valgoma kaip ir kitas marinuotas darzoves prie įvairių patiekalų.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •