TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Voveraitės • Pievagrybiai • Česnakas

Česnakais gardintas grybų keptinis

Jums reikės: 250 g voveraičių,
100 g pievagrybių,
kelios česnakų skiltelės,
3 šaukštai smulkintų petražolių,
aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.

Gaminimo eiga:
Voveraites nuvalykite, nuplaukite, 10 min pavirkite pasūdytame vandenyje ir nukoškite. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite ketvirčiais.
Česnako skilteles nulupkite, nuplaukite ir sukapokite. Į karštą aliejų suberkite česnakų gabalėlius ir trumpai paskrudinkite. Tada sukrėkite pievagrybių ketvirčius,apvirtas vovieraites ir maišydami kepkite ant stipriosios ugnies 5-6 minutes, grybų keptinį pagardinkite juodaisiais pipirais, pasūdykite ir pabarstykite petražolėmis.
Patiekite su skrebučiais.

[Pasidalino: Internė]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •

    Grįžti atgal