TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Voveraitės Pievagrybiai Česnakas
Jums reikės: 250 g voveraičių,
100 g pievagrybių,
kelios česnakų skiltelės,
3 šaukštai smulkintų petražolių,
aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimo eiga:
Voveraites nuvalykite, nuplaukite, 10 min pavirkite pasūdytame vandenyje ir nukoškite. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite ketvirčiais.
Česnako skilteles nulupkite, nuplaukite ir sukapokite. Į karštą aliejų suberkite česnakų gabalėlius ir trumpai paskrudinkite. Tada sukrėkite pievagrybių ketvirčius,apvirtas vovieraites ir maišydami kepkite ant stipriosios ugnies 5-6 minutes, grybų keptinį pagardinkite juodaisiais pipirais, pasūdykite ir pabarstykite petražolėmis.
Patiekite su skrebučiais.
[Pasidalino: Internė]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!