TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Paprika • Česnakas • Svogūnai • Actas • Čili pipiras • Marinavimas

Čili pipiriukai greitam naudojimui

Jums reikės: Čili pipiriukų ar tiesiog mėgstamų švelnesnių ar aštresnių paprikų,
5 skiltelių česnako,
4 nedidelių svogūnų,
keli lauro lapeliai,
arb šaukštelį oregano prieskonių arba raudonėlio, čiobrelių,
dvi stiklinės 5% acto,
2 šk druskos,
2 šk cukraus.

Gaminimo eiga:
Pasiruošiame marinatą: į puodą pilame acto dvi stiklines, dedame nurodytą kiekį druskos, cukraus, prieskonius ir lauro lapelį, kaitiname, karts nuo karto pamaišant, kai ištirpsta druska ir cukrus išjungiame ir marinatą atvėsiname.

Supjaustome griežinėliais turimas paprikas, svogūnus ir česnakus, maždaug 5 dalys paprikos griežinėlių ir 1 dalis svogūnų, nors svogūnai irgi skanūs būna. Visas supjaustytas daržoves dedame į didesnį indą, užpilame atvėsusiu marinatu ir maždaug po paros jau galima ir valgyti.

Laikyti šaldytuve, ne ilgiau kaip du mėnesius.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (1)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •