TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Paprika • Actas • Čili pipiras • Marinavimas

Čili pipiriukų marinavimas

Jums reikės: Čili pipiriukai,
1 l. vandens,
200 g. cukraus,
1 valg.š. druskos,
200 g. acto.

Gaminimo eiga:
Nuplauti čili pipiriukus, sudėti į kiaurasamtį kad nusivarvėtų ir sudėti į litrinius ar dar mažesnius stiklainiukus.

Į virintą vandenį sudėti druską, cukrų, užvirinti, supilti actą, kelias sekundes pavirti ir karštą supilti ant pipiriukų. Stiklainius sudėti į puodą su karštu vandeniu ir sterilizuoti apie 20 -30 min. ir užsukti dangteliais, apversti, kai atvėsta išnešti į rūsį.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •