TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Miltai Kiaušiniai Pienas Kepimo milteliai Sviestas Aliejus Kepiniai
Jums reikės: 3 ir 1/2 stiklinės miltų,
3 šaukštų cukraus,
1 stiklinės pieno,
2 kiaušinių,
2 citrinų tarkuotos žievelės,
1 nubraukto šaukštelio kepimo miltelių,
1 šaukšto sviesto,
aliejaus,
miltinio cukraus arba cinamono,
druskos.
Gaminimo eiga:
Piene ištirpinkite cukrų ir druską. Palaipsniui įmaišykite kiaušinius, citrinos žievelę, lengvai išplakite. Miltus su kepimo milteliais persijokite, įmaišykite sviestą, kad masė pasidarytų grūdėta. Viduryje padarykite duobutę, supilkite masę su citrinos žievele, maišykite, kol tešla pasidarys vienalytė.
Iškočiokite 1/2 cm storio lakštą. Išpjaukite pusmėnuliukus. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol spurgos pasidarys rudai auksinės spalvos. Pabarstykite miltiniu cukrumi arba cinamonu.
[Pasidalino: Jolka]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!