TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Sviestas • Miltai • Pienas • Citrina • Padažai

Citrinos-laiškinio česnako padažas

Jums reikės: 2 šaukštai sviesto arba margarino,
2 šaukštai miltų,
0,25 šaukštelio druskos,
maltų juodųjų pipirų,
1,5 puodelio pieno,
2 šaukštus susmulkintų šviežių laiškinių česnakų,
1 šaukštelis citrinos žievelės.

Gaminimo eiga:
Inde ištirpdykite sviestą. Supilkite maišydami miltus, druską ir pipirus. Įdėkite 2 šaukštus susmulkintų šviežių laiškinių česnakų ir 1 šaukštelį sutarkuotos citrinos žievelės. Supilkite iškart visą pieną.

Virkite maišydami virš vidutinės ugnies, iki padažas sutirštės ir pradės burbuliuoti. Virkite maišydami dar 1 minutę. Patiekite su daržovėmis, paukštiena ar žuvimi.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •