TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Apelsinai • Citrina • Uogienės

Citrusinių vaisių marmeladas

Jums reikės: 1,5 kg apelsinų,
1 citrina,
200 ml vandens,
1 kg „Dansukker“ uogienių cukraus.

Gaminimo eiga:
Nutarkuokite 2 apelsinų žievelę, kitus vaisius gerai nuplaukite ir nulupkite. Nulupkite ir baltąją vaisių odelę. Vaisius supjaustykite į mažus gabalėlius. Suberkite vaisių minkštimą ir uogienių cukrų į puodą su vandeniu ir virkite 5 minutes.

Nugriebkite putas. Puodą nukelkite nuo viryklės ir nugriebkite putas. Įpilkite viskio. Marmeladą išpilstykite į šiltus stiklainius.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •