TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Cukinija • Grybai • Pievagrybiai • Svogūnai • Kiaušiniai • Fermentinis sūris • Pienas • Miltai • Blynai

Cukinijų ir pievagrybių blyneliai

Jums reikės: 450 g cukinijos,
160 g pievagrybių,
2 maži svogūnų,
3 kiaušiniai,
40 g fermentinio sūrio,
100 g pieno,
150 g miltų,
druskos, pipirų pagal skonį.

Gaminimo eiga:
Cukiniją, sutarkuoti ir sumaišyti su taip pat tarkuotais ar plonais supjaustytais pievagrybiais (aš dėjau virtų, nusausintų grybų ir kelis išmirkytus džiovintus grybus) ir smulkiai supjaustytais svogūnais. Įmušti kiaušinius (aš dėjau tik 2), suberti tarkuotą fermentinį sūrį ir supilti pieną. Viską gerai išmaišyti. Į gautą masę po maišant supilti miltus, pagardinti druska ir pipirais.

Kepti įkaitintoje keptuvėje nedideliais blyneliais, juos apkepant iš abiejų pusių.

Valgyti su pomidorais. Arba natūraliu jogurtu, arba grietine, arba mėgstamu padažu.
Niam niam su grietine :)
(receptą radau delfio komentaruose)

[Pasidalino: Smaližė]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •

    Grįžti atgal