TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Pomidorai • Džiuvėsėliai • Žirniai • Pievagrybiai • Morkos • Šparaginės pupelės • Citrina • Padažai

Daržovių garnyras

Jums reikės: 100 g sviesto,
4 pomidorų,
1 šaukšto aliejaus,
2 šaukšto džiūvėsėlių,
250 g žaliųjų žirnelių,
250 g pievagrybių,
250 g morkų,
250 g šparaginių pupelių,
2 šaukštų kapotų petražolių,
1 citrinos.

Gaminimo eiga:
Žiedinį kopūstą virkite pasūdytame vandenyje apie 8 min. Daržoves- žirnelius, morkas ir šparagus- virkite pasūdytame vandenyje 10 min. Pomidorus įpjaukite kryžmai, apšlakstykite aliejumi, žalumynais ir pakepinkite ant grotelių. Pievagrybius labai trumpai pakepinkite svieste apšlakstydami citrina. Prieš išdėliojant į lėkštes, pakepinkite džiūvėsėlius su šaukštu sviesto iki rausvumo ir užpilkite ant išvirto žiedinio kopūsto.

Likusias daržoves pabarstykite petražolėmis, galima apšlakstyti citrina. Lėkštėje visas daržoves galima išdėlioti pagal spalvas. Tai puikus garnyras įvairiems patiekalams, lengvai ir greitai paruošiamas.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •