TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Pomidorai Džiuvėsėliai Žirniai Pievagrybiai Morkos Šparaginės pupelės Citrina Padažai
Jums reikės: 100 g sviesto,
4 pomidorų,
1 šaukšto aliejaus,
2 šaukšto džiūvėsėlių,
250 g žaliųjų žirnelių,
250 g pievagrybių,
250 g morkų,
250 g šparaginių pupelių,
2 šaukštų kapotų petražolių,
1 citrinos.
Gaminimo eiga:
Žiedinį kopūstą virkite pasūdytame vandenyje apie 8 min. Daržoves- žirnelius, morkas ir šparagus- virkite pasūdytame vandenyje 10 min. Pomidorus įpjaukite kryžmai, apšlakstykite aliejumi, žalumynais ir pakepinkite ant grotelių. Pievagrybius labai trumpai pakepinkite svieste apšlakstydami citrina. Prieš išdėliojant į lėkštes, pakepinkite džiūvėsėlius su šaukštu sviesto iki rausvumo ir užpilkite ant išvirto žiedinio kopūsto.
Likusias daržoves pabarstykite petražolėmis, galima apšlakstyti citrina. Lėkštėje visas daržoves galima išdėlioti pagal spalvas. Tai puikus garnyras įvairiems patiekalams, lengvai ir greitai paruošiamas.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!