TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Sviestas Kiaušiniai Miltai Serbentai Vynas Grietinėlė Želė Cinamonas Kepiniai
Jums reikės: 200 g sviesto (tešlai),
1 kiaušinio (tešlai),
300 g miltų (tešlai),
1 pakelis vanilinio cukraus (tešlai),
2 stiklinės juodųjų serbentų,
1 pakelis juodųjų serbentų želė,
1 šaukštas cinamono,
0,5 stiklinės raudonojo vyno.
Papuošimui: 200 g grietinėlės
1 šaukštas cukraus
Juodieji serbentai.
Gaminimo eiga:
Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 30 min. paliekame šaltai. Tuomet iškočiojame 5 mm storio lakštą ir suformuojame 12 cm skersmens apskritimus. Juos kepame 170 laipsnių C temperatūroje. Atvėsiname.
Juoduosius serbentus nuplauname ir sumalame mėsmale. Želė ištirpiname 1 stiklinėje verdančio vandens. Jai pradėjus stingti supilame vyną, cinamoną ir suplakame iki putų. Įmaišome sumaltus serbentus. Masę sukrečiame į formeles ir paliekame šaltai.
Ant iškepto tešlos apskritimo iškrečiame serbentų bokštelį. Desertą papuošiame plakta pasaldinta grietinėle ir juodaisiais serbentais.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!