TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Sviestas • Kiaušiniai • Miltai • Serbentai • Vynas • Grietinėlė • Želė • Cinamonas • Kepiniai

Desertas su juodaisiais serbentais

Jums reikės: 200 g sviesto (tešlai),
1 kiaušinio (tešlai),
300 g miltų (tešlai),
1 pakelis vanilinio cukraus (tešlai),
2 stiklinės juodųjų serbentų,
1 pakelis juodųjų serbentų želė,
1 šaukštas cinamono,
0,5 stiklinės raudonojo vyno.

Papuošimui: 200 g grietinėlės
1 šaukštas cukraus
Juodieji serbentai.

Gaminimo eiga:
Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 30 min. paliekame šaltai. Tuomet iškočiojame 5 mm storio lakštą ir suformuojame 12 cm skersmens apskritimus. Juos kepame 170 laipsnių C temperatūroje. Atvėsiname.

Juoduosius serbentus nuplauname ir sumalame mėsmale. Želė ištirpiname 1 stiklinėje verdančio vandens. Jai pradėjus stingti supilame vyną, cinamoną ir suplakame iki putų. Įmaišome sumaltus serbentus. Masę sukrečiame į formeles ir paliekame šaltai.

Ant iškepto tešlos apskritimo iškrečiame serbentų bokštelį. Desertą papuošiame plakta pasaldinta grietinėle ir juodaisiais serbentais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •