TOP meniu » Receptainė Uogų, vaisių patiekalų receptai Uogienė Likeris Šilauogės Avietės Braškės Abrikosai Padažai
Jums reikės: 0,25 stiklinės aviečių, braškių arba abrikosų uogienės,
2 šaukštai vaisių skonio (vyšnių, abrikosų, ar kt.) likerio,
1 stiklinė šviežių arba šaldytų šilauogių.
Gaminimo eiga:
Uogienę ir likerį užvirinti nedideliame puode, ant vidutinės liepsnos, kartas nuo karto maišant. Suberti šilauoges ir vėl užvirinti.
Galima paduoti atšaldytą iki kambario temperatūros arba kaip užpilą ledams.
[Pasidalino: wera]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!