TOP meniu » Receptainė • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Uogienė • Likeris • Šilauogės • Avietės • Braškės • Abrikosai • Padažai

Džeminis šilauogių užpilas

Jums reikės: 0,25 stiklinės aviečių, braškių arba abrikosų uogienės,
2 šaukštai vaisių skonio (vyšnių, abrikosų, ar kt.) likerio,
1 stiklinė šviežių arba šaldytų šilauogių.

Gaminimo eiga:
Uogienę ir likerį užvirinti nedideliame puode, ant vidutinės liepsnos, kartas nuo karto maišant. Suberti šilauoges ir vėl užvirinti.

Galima paduoti atšaldytą iki kambario temperatūros arba kaip užpilą ledams.

[Pasidalino: wera]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •