TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Agrastai

Džiovinti agrastai

Jums reikės: Agrastų.

Gaminimo eiga:
Parinkite labai išnokusių uogų, vienu sluoksniu supilkite jas į skardą ir džiovinkite 90 C orkaitėje. Išdžiūvusios uogos savo skoniu nenusileidžia razinoms.

Tokias džiovintas uogas galite naudoti įvairiems saldžiarūgščiams padažams prie mėsos (geriausiai prie avienos).

Prieš naudojimą džiovintas uogas užpilkite verdančiu vandeniu.

Laikykite sausoje vietoje, uždaruose stikliniuose induose.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •