TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Obuoliai

Džiovinti obuoliai

Jums reikės: Obuolių.

Gaminimo eiga:
Obuolius nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas, supjaustykite skiltelėmis. Jas suverkite ant siūlų arba vienu sluoksniu sudėkite ant pergamentinio popieriaus (kad nepriliptų) ir laikykite šiltai, kas kelias valandas pavartykite. Geriausia obuolius pradėti džiovinti 80–85 laipsnių temperatūroje, baigti 50–55 laipn. C.

Išdžiūvusius obuolius laikykite medžiaginiuose maišeliuose arba sandariuose induose.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •