TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Aronijos

Džiovintos aronijos

Jums reikės: Aronijų.

Gaminimo eiga:
Aronijas nuplaukite ir 2–3 min. virkite vandenyje. Tada nedelsdami uogas atvėsinkite šaltame vandenyje, nusausinkite ir, pabėrę ant skardos, įdėkite į orkaitę. Džiovinkite 50–60 C temperatūroje.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •