TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Kriaušės
Jums reikės: Kriaušių.
Gaminimo eiga:
Kriaušės dažniausiai džiovinamos neluptos. Mažesnes džiovinkite neperpjautas, didesnes perpjautas per pusę arba supjaustytas į 34 dalis. Būtinai pašalinkite sėklalizdį. Kriaušes paskleiskite vienu sluoksniu skardoje ir džiovinkite iš pradžių 80, paskui 50 laipsnių temperatūroje.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!