TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Kriaušės

Džiovintos kriaušės

Jums reikės: Kriaušių.

Gaminimo eiga:
Kriaušės dažniausiai džiovinamos neluptos. Mažesnes džiovinkite neperpjautas, didesnes – perpjautas per pusę arba supjaustytas į 3–4 dalis. Būtinai pašalinkite sėklalizdį. Kriaušes paskleiskite vienu sluoksniu skardoje ir džiovinkite iš pradžių 80, paskui – 50 laipsnių temperatūroje.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •