TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Slyvos
Jums reikės: Slyvų.
Gaminimo eiga:
Džiovinimui tinkamiausios didelės, mėsingos, tankaus minkštimo, skanios, turinčios tvirtą odelę ir lengvai atsiskiriantį kauliuką slyvos. Dideles slyvas džiovinkite be kauliukų, mažesnes su kauliukais.
Nuplautas ir apdžiūvusias slyvas paskleiskite ant skardos ir apie 3 val. džiovinkite 50 laipsn. temperatūroje, atviroje orkaitėje. Orkaitę išjunkite 23 valandoms, slyvas pamaišykite. Po pertraukos orkaitę vėl įjunkite. Slyvoms apdžiūvus, temperatūrą galite padidinti iki 80 laipsnių. Taip kartokite, kol slyvos išdžius.
Išdžiūvusias slyvas laikykite medžiaginiuose maišeliuose arba sandariuose induose.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!