TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Džiovinti grybai • Baravykai • Sviestas • Kiaušiniai • Miltai • Grietinė • Grybų sultinys • Kepsniai

Džiovintų baravykų kukuliai

Jums reikės: Džiovintų baravykų,
Sviesto,
Kiaušinių,
Kvietinių miltų,
grietinės,
Druskos.

Padažui: 3 šaukštai miltų,
2 šaukštai sviesto,
2 šaukštai grietinės,
3 stiklinės grybų nuoviro.

Gaminimo eiga:
Išvirti baravykai sumalami ir ištrinami su Pridedama: kiaušinių tryniai, miltų, grietinės, išplakti baltymai. Viskas pasūdoma. Paruošta masė šaukšteliu leidžiama į pasūdytą verdantį vandenį. iškyla, kukuliai išgriebiami, sudedami į pašildytą gilų ugniai atsparų pusdubenį.

Padažui įpilama truputį grybų nuoviro, svieste pakepinti miltai, kaitinama, vėliau pamažu visas nuoviras. Tada užvirinama. Padažui sutirštėjus, viskas sviestu, grietine. Padažą galima užpilti ant kukulių tiekti atskirai padažinėje.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •