TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Džiovinti grybai Morkos Svogūnai Kopūstai Bulvės Grietinė Troškiniai
Jums reikės: Džiovintų grybų,
Morkų, svogūnų, kopūstų, bulvių.
Grietinės keli ar vienas šaukštas,
Mėgstamų prieskonių bei druskos.
Gaminimo eiga:
Iš džiovintų grybų galima sumeistrauti super skanų troškinuką. Iš pradžių troškinimo inde svieste apkepti supjaustytas morkas su svogūnais, paskui sumesti kiek negaila išmirkytų džiovintų grybų, patroškinti, paskui sudėti supjaustytus juostelėmis kopūstus, stambesniais kubeliais supjaustytas bulves, pabarstyti druska pagal skonį, patroškinti.
Gaminti ant vidutinės ugnies uždengtame inde, tuomet daržovės spėja išskirti sulčių ir nesvyla. Kai visos daržovės paskaidrės, supilti vandenį, kuriame mirko grybai ir troškinti. Iš prieskonių dėti pipiriukų, lauro lapų bei savo mėgstamų. Baigiant troškinti galima įdėti šaukštą grietinės.
Tinka ir kaip garnyras prie mėsiškų patiekalų.
[Pasidalino: Ilma]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!