TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Mėsa • Grybai • Svogūnai • Sviestas • Džiovinti grybai

Džiovintų grybų ir mėsos įdaras naminiams cepelinams

Jums reikės: 300 g maltos kiaulienos,
2 stiklinės džiovintų grybų,
1 svogūnas,
truputis druskos,
pipirų,
sviesto.

Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus išmirkykite, išvirkite pasūdytame vandenyje ir supjaustykite kubeliais. Svogūną susmulkinkite, sumaišykite su grybais ir pakepkite su sviestu. Atvėsusius grybus su svogūnu sumaišykite su mėsa ir gerai išmaišykite.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •