TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Baravykai Kiaušiniai Sviestas Paštetas
Jums reikės: Baravykai,
Druska,
Juodieji pipirai,
Kiaušiniai,
Petražolės,
Sviestas.
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama.
Iš masės daromas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (2) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!