TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Baravykai • Kiaušiniai • Sviestas • Paštetas

Džiovintų grybų paštetas

Jums reikės: Baravykai,
Druska,
Juodieji pipirai,
Kiaušiniai,
Petražolės,
Sviestas.

Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama.
Iš masės daromas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (2) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •