TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Morkos • Svogūnai • Bulvės • Grybai • Voveraitės • Žaliuokės • Perlinės kruopos • Kruopos • Sriubos

Dzūkiška grybų sriuba

Jums reikės: 1 morka, svogūno pagal skonį, pora nedidelių bulvių, grybai (labiausiai tinka voveraites ir/arba žaliuokes), perlines skaldytos kruopos, Kotanyi sriubos žalumynai.

Gaminimo eiga:
1 litras sriubos: Pirmiausiai nuplauname ir sudedame į puodą grybus ( tai gali būti šviežios, šaldytos, ar sūdytos voveraites, žaliuokes), pavirę apie 10 minučių, sudedame tarkuotas arba pjaustytas morkas, bulves, svogūną (pagal skonį), viską šiek tiek pavirus suberiame perlines skaldytas kruopas (apie vieną stiklinę) , įberiame druskos , pipirų ir pagardiname sriubos žalumynais. Viska verdame apie 30 - 40min.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •