TOP meniu » Receptainė • Grybai žiemai • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Actas • Marinavimas

Dzūkiškas grybų marinavimas

Jums reikės: Grybų,
1 litro vandens,
1 šaukšto cukras,
1 Šaukšto druskos,
Nepilno šaukšto acto esencijos,
Mėgstamų prieskonių.

Gaminimo eiga:
Grybus išvirti.
Atskirai išsivirti marinata su prieskoniais, t.y krapai, česnakas, pipirai ir t.t. dedame kas ko norime, poto viska iš marinato išimame, supilame kas priklauso pagal receptą, t.y cukrus, druska, actas, sudedame grybus užviriname, verdame kad grybai perkaistu ~5 min, sudedame i stiklainius užsukame ir skanaus.

[Pasidalino: internė]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •